Választható öszegű megrendelő űrlap

Választható összegű megrendelő űrlap

Mai cikkemben egy eCommerce megrendelő űrlap hacket szeretnék bemutatni nektek. Találkoztam pár esettel, amikor a megrendelő űrlapon nem egy fix összegű terméknek kell szerepelnie, hanem minden esetben egyedi összeg beérkezését várjuk. Mutatok néhány példát.

Alapítványok támogatása

Az alapítvány számára az űrlapon tetszőleges összeg ajánlható fel, amiről a beállításoktól függően díjbekérőt/számlát küldhetünk, vagy azonnali kártyás fizetés lehetőségét, esetleg rendszeres havi támogatási formát is ajánlhatjuk fel az adományozónak.

Adattovábbítási nyilatkozat”

Egyedi árajánlat

Egyedi árajánlat esetén is használhatjuk az űrlapot: A megrendelő űrlapot a CRM lista egy landing oldalába ágyazzuk teljes forráskóddal, automatikus mező kitöltéssel, így a megfelelő ügyfél számára leadhatunk egy megrendelést az általuk meghatározott összeggel. A rendelés során keletkezett díjbekérőt/számlát elküldhetjük az ügyfélnek az ajánlat egyéb részleteivel. Amennyiben kártyás fizetést biztosítunk, a fizetési mód legyen kártyás, későbbi fizetéssel, és a levélben küldjük ki a fizetési linket.

Tölcsér első lépése

Találkoztam már olyan ebook ajánlattal, ami egy tölcsér első lépése lehetett, és amelynél a szerző azt mondta, hogy annyit fizet a megrendelő, amennyit szerinte az eBook számára ér, és egyébként megadta irányárnak, hogy az Amazon-on mennyiért vásárolható meg a eBook.

Megvalósítás

Az űrlap megvalósítása valójában egyszerűbb, mint gondolnád, mert van rá Powerup „Választható árú termék” néven. Tehát:

  1. Létrehozol egy egy termékes megrendelő űrlapot
  2. Bemásolod a Powerup-ból a kódot az űrlap egyedi kód részébe.
  3. Örülsz 🙂

Az űrlapon látható mezőbe a bruttó összeget kell beírnod, és a script kiszámolja belőle a nettót a termék törzsben beállított áfa % alapján.

+1: Ha szeretnéd, hogy az elküldő gomb eleinte rejtve legyen, és csak akkor jelenjen meg, ha egy pozitív egész számot adsz meg összegnek, akkor azt a kódot használd, ami ennek a bejegyzésnek az aljén található. Amint a SAPI elfogadja a módosítási javaslatot, bekerül majd hivatalos változatként ez a verzió.

A bejegyzés segítségével neked is lehet percek alatt egy választható összegű megrendelő űrlapod.
Amennyiben elakadsz, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot, szívesen segítek.

Választható összegű megrendelő űrlap
Cimke: