SalesAutopilot adatok megjelenítése külső felületen

SalesAutopilot adatok megjelenítése külső felületen

Gyakran ütközhetsz abba a problémába, hogy a SalesAutopilot által nyújtott megjelenítési módok nem elégítik ki igényeidet teljes egészében. Szükséged lehet olyan testre szabott felületekre, amelyek egy-egy munkakör speciális igényeire vannak kifejlesztve, de olyan eset is előfordul, hogy a rendszerben tárolt, és dinamikusan változó adatokat külső szemlélők számára szeretnéd naprakészen elérhetővé tenni.

Hogy jobban értsd, mire gondolok, mutatok pár példát.
A megvalósítás egy haladó szintű technika, de ha követed a videót, Neked is menni fog!

Egy magazin, több rendezvény

A Képmás magazin rendszeresen kínál számára rendezvényeket, melyekre az időpont, a helyszín, a téma, és a maximális létszám megadása után a tagok maguk regisztrálnak. A rendezvényeket az operátor egy jelszóval védett felületen kezeli, és a tagok is egy számukra kialakított, személyes felületen kezelhetik jelentkezéseiket.
Borka Balázs projektje – én csak életre keltettem

Mutogatni való értékelések

Az Ugranijó csapata olyan jó értékeléseket kap folyamatosan ejtőernyős tandem ugrásaira, hogy ezeket kár lenne titkolni. Létrehoztak hát egy automatikusan frissülő vendégkönyvet, hogy mindenki kedvére olvasgathasson, ha esetleg szüksége lenne még egy kis löketre az ugrás előtt 🙂

Edzői nyilvántartás

A Prestige TSE azzal könnyítette meg edzői munkáját, hogy nyilvántartásaikat egy kifejezetten a számukra kifejlesztett felületen kezelhetik. Ezen a felületen láthatják az egyes órákra jelentkezett gyermekek névsorát, vezethetik a jelenléti íveket, és egyéb adminisztrációs felületek is elérhetőek számukra.

Megvalósítás

Ahhoz, hogy az adatokat kinyerd listáidról, és egy külső felületen jelenítsd meg, SalesAutopilot API hívásokra lesz szükséged. Amennyiben nem vagy ebben járatos, hívd segítségül a Tudásbázisban található Powerups script gyűjteményt, mutatom, hogy hogyan.

Ha szeretnél ilyen megoldásokat a saját, vagy ügyfeled rendszerébe, de a megvalósítást rám bíznád, vagy szeretnéd, hogy támogassalak benne,

keress meg!

SalesAutopilot adatok megjelenítése külső felületen
Cimke: