Miért fontos a konzultáció?

Minden esetben ez az első lépés, mert szeretnénk megismerni téged.

Így tudunk személyre szabott szolgáltatást adni.

Rendkívül sokba tud kerülni időben és pénzben is az, ha a háttér ismerete nélkül megépíttetsz egy rendszert, amiről azt gondolod, hogy jó, és végül kiderül, hogy nem is erre volt szükséged, és így nem lesz olyan hatással a vállalkozásodra, amit elvársz, extrém esetben esetleg még hátráltatja is.

Miről lehet szó a konzultáción?

Rendszerek kivitelezése

Ha pontosan megvan, hogy mit szeretnél, de nem tudod, hogy hogyan, akkor válaszd ezt. Muszáj megismernünk téged és a vállalkozásod, hogy azt a rendszert építsük fel, ami teljesen megoldja azokat a feladatokat, amire szükséged van.

Értékesítési tölcsérek

Ha megvan a termékpiramisod, és a pontos terved, hogy hogyan vigyük át rajta az érdeklődőidet, akkor együtt fel tudjuk építeni azt az értékesítési tölcsért, ami a legnagyobb hatékonysággal oldja meg az eladási feladataid.

Ajánlói, affiliate rendszerek

Van egy jó terméked, szolgáltatásod, és szeretnéd, hogy partnerek értékesítsék azt? Olyan affiliate/ajánlói rendszert tudunk összerakni, ami megfelel az elvárásaidnak, pontosan követhető az, hogy kitől, mikor és milyen ügyfelek érkeztek, és ezért mennyi jutalékot kell nekik fizetni.

Átlátható céges folyamatok

Azt szeretnéd, hogy a munkatársaid könnyen eligazodjanak a SalesAutoPilot rendszerében, és azt tudják benne csinálni, ami az ő feladatuk? Beszéljük át, hogy mik pontosan ezek a folyamatok, és hogy hogyan tudjuk segíteni a munkatársaid a nagyobb termelésben, illetve pontosan mérni a teljesítményüket.

Egy termékes / szolgáltatásos weboldalak

Van egy szuper terméked és szolgáltatásod, amit szeretnél egyszerűen eladni? Megvan hozzá minden szöveged, képed, videód? Akkor szükséged van egy rendszerre, ami éjjel nappal értékesít és Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy legyen elég kapacitás kiszolgálni a vevőket.

Bármilyen olyan terv, amihez szükség van egy online rendszerre

Egyedi terved és ötleted van? Ez nagyon jó! Imádjuk őket! Beszéljük át és valósítsuk meg. Megoldásokban gondolkodunk, valljuk azt, hogy mindent meg lehet csinálni, csak van amivel több a munka. Az egyedi ötletek viszont szinte kivétel nélkül megérik a befektetett energiát.

Stratégiai tervezés

Van egy jó terméked vagy szolgáltatásod, de nem tudod, hogy hogyan valósítsd meg? Vagy egy szuper ötleted van, de egyáltalán nem vagy járatos abban, hogy hogyan lehetne ezt automatizálni, vagy csak online megvalósítani? Segítünk!

Termékpiramis

Az első lépés az, hogy legyen meg egy termékpiramisod, ami azt jelenti, hogy egészen a kis értékű vagy akár ingyenes terméken / szolgáltatáson keresztül a nagy értékű VIP termékig / szolgáltatásig ki legyen dolgozva mit kínálsz a vásárlóidnak, ügyfeleidnek. Ha ez megvan, akkor tudunk rendszert építeni rá.

Profi eladó vagy, de szeretnél az online piacra lépni 

Biztosan sok helyen láttad és hallottad már, hogy az online piactér hatalmas, és aki nincs rajta fenn, az rengeteg pénzt és időt veszít. Ha rögtön úgy szeretnéd ezt megvalósítani, hogy az profi legyen, akkor beszéljük át milyen lehetőségeid vannak.

Ötleteid vannak, de nincs meg a hogyan?

Lehet, hogy vannak jó ötleteid arra vonatkozóan, hogy mivel lehetne fejleszteni a vállalkozásod online jelenlétét, de nem találtad még meg a hogyant. A konzultáció alatt megtervezzük azt a stratégiát, amivel meg tudjuk valósítani.

Használod a SAPI-t, de elakadtál?

A SalesAutoPilot egy nagyon széleskörűen felhasználható szoftver, és előfordulhat, hogy olyan problémába ütköztél, hogy nem tudsz vele továbbhaladni. Ilyenkor át tudjuk beszélni, hogy pontosan mire van szükséged, és ezután akár Te, akár mi ezt meg is tudjuk valósítani.

Stratégiai tervezés

A teljes online jelenléted új alapokra helyeznéd, de nem tudod merre indulj? Szükséged van arra, hogy automatizált értékesítési modelleket működtess, úgy, hogy közben minden folyamat teljesen önműködő legyen? Tervezzük meg együtt! A megvalósításban is segítünk.

 Melyik a fontosabb számodra? Az idő vagy a pénz?

Gyorssegély

A másik