Oldal kiválasztása

A SalesAutoplot több zónás űrlap sablonjai méltán népszerűek, hiszen segítségükkel landing oldal kinézetű űrlapokat hozhatsz létre a grafikus szerkesztőben. A Red, Grey, és Blue sablonok egyetlen kényelmetlensége az, hogy a fejléc és a lábléc logója nem szerkeszthető az űrlap szerkesztővel, csak a sablon HTML forrásának módosításával.

Ennek az a magyarázata, hogy a sablon arra való, hogy azokat a részeket, amelyek minden esetben ugyanúgy kell, hogy kinézzenek, ne kelljen minden alkalommal megszerkeszteni, csak a változó tartalmat, és lássuk be, a vállalkozásod logója nem változik túl gyakran.

Amennyiben ez neked gondot okoz, most megmutatom, hogyan tudod lecserélni a sablonban a logót a sajátodra, vagy hogyan teheted a fejlécet és a láblécet is szerkeszthetővé.

1.) Így cseréld le a logót a sajátodra

Ahhoz, hogy a logót lecseréld a sablonban tulajdonképpen nincs más teendőd, mint rákeresni az eredeti kép url-jére a sablonban, és lecserélni azt a saját logód url-jére.

Ehhez másold le az általad választott sablont, és nyisd meg szerkesztésre.
A böngésződ keresőjében keress rá a minta logóra:
https://sw.marketingszoftverek.hu/sw/mailmaster/form-template-files/sample-logo-white-hu.png
Majd helyettesíts minden előfordulást a saját logóddal.

2.) Így tedd a fejlécet és a láblécet szerkeszthetővé

Ezekben a sablonokban azt, hogy egy blokk szerkeszthető, a forrásban jelezni kell egy meghatározott szintaxis segítségével. A következő kis kódnak kell bekerülnie pluszban: mm_editable=”valamiazonosító”

Nem kell megijedned, mutatom, hogy pontosan mit, és mire kell, hogy lecsesrélj:

  •  <div class=”container-fluid” id=”header”>
    <div mm_editable=”header-logo” class=”container-fluid” id=”header”>
  • <div><img src=”https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/c26544/uploads/salesautopilot-logo-120.png” id=”footer-logo” /></div>
    <div mm_editable=”footer-logo”><img src=”https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/c26544/uploads/salesautopilot-logo-120.png” id=”footer-logo” /></div>

A két módszert használhatod önállóan, vagy kombinálva, válaszd azt a megoldást, ami a leginkább megkönnyíti a munkádat. Miután elkészültél a sablonnal, finomítsd a kinézetet az űrlap szerkesztőben.

A leírás és a videó alapján biztos vagyok benne, hogy sikeresen beillesztetted a logódat új űrlapodba.
Ha elakadtál, segítségre van szükséged a témában, vagy még bonyolultabb fába vágtad a fejszédet, és kell egy kis támogatás, fordulj hozzám bizalommal!